Je vacatures nu ook op Google Jobs bij Equ.Jobs

Met Google for Jobs worden jouw vacatures rechtstreeks in Google opgenomen en kunnen gebruikers rechtstreeks in Google naar jobs zoeken.  We hebben de Equ.Job website alvast aangepast om je jobs ook vindbaar te maken…

Google als databank

Net zoals jobsites die een databank hebben met allerlei verschillende vacatures, is dat ook zo bij Google. Op basis van verschillende filters, zoals locatie en jobomschrijving, kan iedereen op zoek gaan naar zijn ideale job. Op die manier wil Google de gebruikservaring alweer verbeteren, zodat je eigenlijk nergens anders meer moet zijn.

Voor bedrijven is het een ideale kans om extra zichtbaarheid te creëren voor hun vacatures. Enkele voordelen zijn bijvoorbeeld dat het logo, de reviews en ratings zullen worden weergegeven in de nieuwe zoekfunctie van Google.