De Schepper Eva

Amazone Jonge paarden/ verzorger / groom

Oost-Vlaanderen, België
Photo

To contact this candidate email Minime06@hotmail.be

Contact using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Resume File

About

Beste,

 

Ik stel mezelf even kort voor. Mijn naam is Eva De Schepper, 25 jaar jong en enorm gepassioneerd door dieren, hun gedrag en hun welzijn. Ik ben ook zeer hands-on. Vuile of zware karweien schrikken me niet af. Verschillende omgevingen, werkwijzen en processen boeien mij. Ik leer graag nieuwe dingen bij en streef naar perfectie.

Verder ben ik goedlachs, sociaal, een echte teamplayer en erg gemotiveerd. Ik ben in het bezit van een rijbewijs b en een eigen wagen.

Weekendwerk, werken in shiften of op feestdagen doe ik met plezier.

 

Van kindsbeen af ben ik al gepassioneerd door dieren. Groot, klein, schubben, veren, vacht en alles ertussen. Zelf ook altijd konijnen, vijver- en aquariumvissen, schildpadden, cavia’s, katten en honden als huisdieren gehad.

Momenteel zijn mijn grote liefdes mijn 2 honden en mijn paard, Imola.

Ik ben een enorm harde werker. ZIE ook werk. Kan heel zelfstandig werken indien nodig maar ook in teamverband voel ik me als een vis in het water.

 

Op school volgde ik een opleiding algemene dierenverzorging voor zowel grote neerhofdieren als kleine huisdieren, zowel koud- als warmbloedige. Onderdelen van mijn opleiding waren: gedragsleer, rassenleer, huisvesting, anatomie, meest voorkomende ziektes, etc… van de verschillende diersoorten. Net afgestudeerd vond ik jammer genoeg weinig vacatures in de dierenzorg. Daarom moest ik een zijsprongetje maken naar een andere sector. Zo ging ik bij Colruyt aan de slag. Tijdens de 4 jaar die ik daar werkte, heb ik veel opleidingsmogelijkheden gekregen en mijn administratieve kennis kunnen bijschaven. (zie cv)

 

Toen ik een aanbieding kreeg om terug te keren naar mijn eerste liefde, werken met dieren, aarzelde ik natuurlijk geen moment! Ik kon aansluiten bij een team paardenverzorgers op een manège. Daar werk ik nog steeds. Ik sta daar in voor het algemeen welzijn van de paarden, stel voedingsschema’s en medicatieschema’s op en doe de opvolging daarvan. Verder moeten de stallen natuurlijk ook uitgemest worden en hou ik me bezig met het opleren en rijden van jonge paarden, het corrigeren van moeilijke paarden, de orde en netheid van het materiaal van de eigenaars en ons eigen materiaal, inclusief stockbeheer van materiaal, herstellingen, vervangingen, verversen, …

Momenteel woon ik nog in het Mechelse, maar binnenkort keer ik terug naar m’n roots en verhuis ik terug naar Oost-Vlaanderen. Daarom start ik alvast met de zoektocht naar een job in de paardenbranche in de streek. Paardenverzorgster, ruiter, lesgeefster ponykampen, begeleidster activiteiten en evenementen met paarden,.. zijn jobs die me echt op het lijf geschreven zijn. Helemaal in lijn met mijn vaardigheden, mijn opleiding, mijn passies en mijn interesses. Kortom, ik zou waarschijnlijk een waardevolle aanvulling van uw team kunnen vormen. Graag neem ik samen met jullie een nieuwe start en zorgen we met het team voor een vlotte, klantvriendelijke en diervriendelijke ervaring voor zowel eigenaars, leden, deelnemers als de dieren.

Ik kom met plezier even langs om mezelf persoonlijk voor te stellen.

Hopelijk tot snel!
Mvg, Eva De Schepper