Hippique.Immo zoekt vastgoedstagiair voor Oost en West Vlaanderen

April 8, 2024

Job Description

  • Stage
  • Anywhere
  • This position has been filled

De hippische vastgoed expert, Hippique.Immo is op zoek naar een vastgoed expert met affiniteit voor de paarden(sport).  Ben je gebeten door vastgoed en gedreven om een erkende BIV-makelaar te worden?

Als BIV-stagiair bij Hippique.Immo doorloop je een gevarieerd programma waarbij je alle facetten van de vastgoedwereld leert kennen! Je stagemeester en ook de andere erkende makelaars loodsen jou doorheen je eerste ervaring in deze boeiende wereld.

Na een grondige inwerkperiode mag je al snel zelfstandig aan het werk. Je wordt gaandeweg ingezet bij alle stappen van het verkoopsproces en krijgt aldus ook inzicht in de marketing en administratieve ondersteuning die bij het inkopen en verkopen van vastgoed komt kijken. Je mag een gevarieerd scala aan taken uitvoeren, gaande van onthaal over actief beheren van de dossiers tot het verzorgen van bezoeken (verhuur en verkoop). Scouten van de vastgoedmarkt, de presentatie van dossiers opmaak en actief ondersteunen bij prospectie worden al gauw dagelijkse taken.

Zo zul je nog voor het einde van je stage al helemaal klaar zijn om zelfstandig en autonoom je eigen regio te bewerken, eigen inkopen te doen, een portefeuille aan panden te beheren en succesvol verkopen af te ronden!

Heel graag werken we samen met jou naar een samenwerking op lange termijn!

 

Meer info? Contacteer ons via info@hippique.immo

Location